UA-180917271-1

Massage aan Zee

bij Golfslag Wassenaar

Ook te boeken bij evenementen

Boek hier je massage

Massage bij Golfslag Wassenaar

Wil je eens extra ontspannen en een heerlijk vakantiegevoel krijgen?  Dan is een massage aan zee een heel goed idee. Dat kan nu in Wassenaar in samenwerking met Golfslag Wassenaar.

Een massage buiten met uitzicht op strand en zee is extra genieten. Je waant je in een andere wereld, ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Het is een mini-vakantie dichtbij huis.

De massages vinden plaats in tent in een rustige hoek van het terras van Golfslag Wassenaar, Wassenaarseslag 33, Wassenaar https://www.degolfslag.com/. Vanaf het terras en het strand is er geen zicht op de massagetafel, maar vanaf de massagetafel heb jij wél zicht op strand en zee!

Massages boeken voor een evenement?

Heb je een vrijgezellendag? Een vriendinnenuitje? Een bedrijfsuitje met verschillende activiteiten op het strand? Een feestje bij Golfslag Wassenaar? Ook dan kan je massages reserveren, bijvoorbeeld been-/voet, arm-/hand of schouders-/nekmassage. Neem hiervoor contact op met Golfslag Wassenaar of met Massage & Coaching Wassenaar om de mogelijkheden te bespreken.

 

Praktische informatie

Een massage van 45 minuten kost €50 (betalen bij voorkeur met pin).

Na afloop krijg je een heerlijke kop koffie, cappuccino of thee op het terras van Golfslag Wassenaar.

Je kunt in je zwemkleding (bikini of zwemshort) of makkelijke kleding naar de massage komen en je ligt in zwemkleding (in ieder geval je zwemslip en evt. bovenstukje) of in je gewone slip op de massagetafel. Je hebt volledige privacy in de tent. Natuurlijk kan je ook kiezen voor alleen massage van benen, voeten, handen, gezicht en/of hoofd.

Je tas met kleding en andere persoonlijke zaken kan je in de massagetent zetten. Er is helaas geen plek voor grote voorwerpen, zoals luchtbedden e.d.

Op zomerse, drukke dagen zal je meer geluiden om je heen horen. Wil jij ultieme stilte tijdens een massage? Dan is een massage in mijn praktijk een beter idee.

En als het nou slecht weer is?

Bij te harde wind, kou of regen neem ik contact op en kun je kiezen om te massage in mijn praktijk te krijgen of te verzetten.

Ervaar het vakantiegevoel op het strand van Wassenaar met een massage bij Golfslag Wassenaar

Wanneer kan je deze massage boeken?

Er is een aantal dagen ingepland voor Massage aan Zee. Hier zullen steeds dagen bijkomen, afhankelijk van de weersverwachting. Je kunt ongeveer 2 weken van te voren een plekje reserveren. Dat doe je via de knop op deze pagina.

Houd ook mijn social media kanalen in de gaten voor de laatste updates over massage aan zee.

Kan ik ook gewoon langskomen?

Ben je op het strand en heb je zin in een massage maar heb je niet gereserveerd? Geen probleem. Je kunt altijd langslopen en dan kijken we wat er mogelijk is. Ook als het onverwacht mooi weer is kan je gewoon langskomen bij Golfslag Wassenaar voor een massage en het terras.

En verder……

Massageolie geeft geen bescherming tegen zonnebrand. Smeer je na een massage op het strand dus altijd goed in met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor.

Drink na een massage altijd voldoende water of thee.

Ga na een massage niet direct de zee in. Je lichaam is flink opgewarmd en je voelt je volledig ontspannen en loom. Geef je lichaam dus de tijd om weer helemaal “wakker” te worden voordat je weer in zee gaat.

Stel hier je vraag