UA-180917271-1

Recensies

Massage & Coaching Wassenaar

Boek hier je massage

Ik heb Margriet leren kennen als een betrokken vrouw die goed kan luisteren. Een scherp oor heeft door een brede kennis en haar gevoeligheid. Tijdens een behandeling op de massagetafel kon ik me geheel aan haar massage over laten zonder het gevoel te moeten hebben erbij te moeten blijven. Ik voelde de professionaliteit in haar handen en armen die ze gebruikte tijdens de massage. Mocht ik ooit nieuwe pijnklachten krijgen zou ik zo weer een afspraak maken en met haar voelen wat de klacht precies is. Want ik weet zeker dat ik daarover informatie krijg.

Paul Venderbosch

Op 22 juli heeft Margriet mij een full body massage gegeven. Deze was zeer ontspannend – viel een paar keer bijna in slaap – en heb ik als heel prettig ervaren. Margriet beschikt over een zeer uitgebreid arsenaal aan grepen en technieken en vraagt regelmatig of deze als prettig worden ervaren. Uiteraard vroeg ze mij ook of ik specifieke klachten had – in mijn geval de schouders – en besteedde daar extra aandacht aan.

De massage ruimte is zeer sfeervol ingericht en de achtergrondmuziek en aroma diffuser dragen prima bij aan de ontspanning en de hele experience. De door Margriet gebruikte massage oliën vond ik erg lekker in het gebruik. Kortom een heerlijke en professionele massage!

Ik ga zeker regelmatig terug komen bij Margriet en kan haar massages van harte bij anderen aanbevelen!

Henk Brink

Graag wil ik mijn ervaring delen over de massagesalon van Margriet Wolters. Bij binnenkomst kwam ik eigenlijk al tot rust de ruimte geeft gelijk een ontspannen sfeer. Wat fijn was is dat ze je even de ruimte geeft om je uit te kleden en op de massagetafel te gaan liggen wat voor een vol slanke dame als mijzelf wel prettig is (het ziet er toch niet echt charmant uit) maar niemand die dat dus ziet. Een perfecte massage is voor mij niet te hard maar wil wel graag wat voelen. Margriet voelde dat goed aan en zorgde voor ontspanning en tegelijkertijd had ik het gevoel dat er wat spieren goed los gemaakt werden. Ging weg met een heerlijk relaxt gevoel en een lichaam wat weer was opgeladen. Ik zou zeggen zeker een succes en voor herhaling vatbaar!

Sabrina Hassing

Ik was toe aan een uurtje ontspanning.

Gehaast kwam ik binnenlopen bij Margriet. Ik had hard gefietst. Bij binnenkomst in de massage ruimte kwam er meteen een rust over mij. Een rustgevend ingerichte kamer met een prachtige muurfoto. De massage was bijzonder ontspannend. Met een rustig muziekje op de achtergrond weet Margriet de wat meer gespannen spieren feilloos te vinden. De massageolie ruikt erg lekker.

Ik ben zeer tevreden, en raad Margriet zeker aan.

Christianne Eenhoorn-Timans

Je maakt de spieren die vastzitten heerlijk los. Vooral de spieren in het middelste deel van mijn rug. Je legt precies de vinger op de zere plek. Je hebt een heerlijke stevige greep, precies goed. Je voelt heel goed aan waar het wat steviger kan en waar wat meer voorzichtigheid is geboden.

Na de massage voel ik mij heerlijk ontspannen. Ik vind het jammer als het weer voorbij is. Je bent een fantastische masseuse en je hebt een fijne, rustgevende, professionele uitstraling. Je cliënt staat centraal.

Ik kom gauw weer terug en ik kan iedereen een massage van Margriet aanbevelen!

Laura Brink

Vanwege het vele computerwerk had ik last van stijve schouders, nek en rug. Margriet heeft dit heerlijk gemasseerd.

De behandeling heeft mij ontspanning gebracht, m’n spieren zijn weer los en de spanning in nek/rug/schouders is veel minder geworden. Daarnaast ook een heerlijk moment voor jezelf.

De ontvangst in de praktijk was heel hartelijk en ik voelde me op mijn gemak. Margriet geeft aan wat ze gaat doen en vraagt ook regelmatig of het zo goed is. Ik ben heel tevreden en ik zou een massage bij Margriet zeker aan anderen aanraden.

Nicolien Brink

Wat een aanrader om je door Margriet te laten masseren! In een zeer rustgevende ruimte is de professionele en vriendelijke ontvangst van Margriet een mooie start van een heerlijke ontspannende massage.  Na een uur is je hele lichaam op een hele prettige wijze en vakkundig behandeld en zijn alle pijntjes hier en daar verdwenen.   Het was echt genieten en ik kom zeker terug!!!

Ingrid Römer-van Lith

Zoals ik wel vaker heb, kwam ik druk in mijn hoofd bij Margriet aan. Zij heeft een hele prettige ruimte, met mooie kleuren en materialen. Margriet stelde me helemaal op mijn gemak en gaf een heerlijk ontspannen massage waarbij ze goed afstemde op wat ik nodig had. Na afloop voelde mijn lijf soepeler en voelde ik me helemaal ontspannen: van mijn hoofd in mijn lijf. Een echte aanrader!

Maaike Pronk

Ik kan iedereen de massage bij Margriet aanbevelen. De massageruimte ziet er professioneel uit en is mooi en rustig ingericht. Er staat heel zacht een rustgevend achtergrondmuziekje op en in de ruimte hangt een zuivere atmosfeer. De massagetafel voelt heerlijk schoon en zacht aan en Margriet zorgt voor een ontspannen sfeer. Tijdens de massage blijft het lekker stil, zodat je intens kunt genieten. Margriet gebruikt hele fijne olie die vrij neutraal van geur is. Na ruim een uur voel ik mij heerlijk ontspannen en lijkt het alsof mijn lichaam een opruimbeurt heeft gehad. Dat is zo’n prettig gevoel. Echt een aanrader!

Carla Huisken

De massage behandeling was een ware ontspanning, de doorbloeding was tot in de voeten voelbaar. De olie die gebruikt werd had een fijn geur en is verzachtend voor de huid. Ook was de muziek op de achtergrond heel relaxt echt om rustig van te worden. En de werkwijze is heel professioneel, Margriet houdt echt rekening met de wens van de klant en zegt helemaal niets om je volledig te laten ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar, ook leuk om kado te geven!

Dank je wel Margriet!

Anneke Turk

Ik was moe en aan vakantie toe. Margriet riep met haar aandacht, rust en liefdevol aanraken bij mij het gevoel op even helemaal te kunnen ontspannen. Dat was heerlijk! Haar massage was qua druk precies goed, haar bewegingen met haar handen magisch en helend. In alles straalt Margriet professionaliteit uit: de ruimte, de muziek, de olie, haar houding en haar massagetechnieken. Ik kan een massage van Margriet bij eenieder aanraden!

Marijke Haisma

De coronaperikelen de afgelopen maanden, maakte dat ik enorme behoefte had aan een lichamelijke ontspanning. Even helemaal niks dan alleen genieten. En nu het masseren weer mag een afspraak bij Margriet gemaakt. 

Een hartelijk welkom, in een prachtig relaxt ingerichte kamer, gaf mij alvast een goed gevoel. Je bent gelijk geneigd om in één van de stoelen, die een zitje vormden, plaats te nemen. Een boek te pakken, kop thee erbij en heerlijk wegdromen. 

Maar ik kom voor een lichaamsmassage van een uur. Plaatsgenomen op de bank die zacht en warm aanvoelde door een soort van fleecedeken. Verrassend, daar ik bij andere salons meestal op een soort van hoeslaken lig. 

Margriet wilde graag weten of ik lichamelijk nog problemen o.i.d. had waar ze rekening mee moest houden. Wat ik heel fijn vond is dat zij daar dan ook echt rekening mee houdt. Normaal lig ik dan toch op scherp. Blijkt totaal niet nodig bij haar, je kan echt genieten van het begin tot het eind. Want dat is wat ik in één woord heb gedaan, echt ‘genoten’. De geur van de olie, de zachte rustgevende muziek op de achtergrond, de rustige Margriet, de massage zelf. Het na de massage nog even kunnen blijven liggen om weer overeind te moeten. Alles is hoe het zou moeten zijn als je een momentje voor jezelf wilt hebben. 

Nogmaals ik kan niet anders zeggen dat ik heb genoten. Zou ik het een ander aanraden? Zeker wel. Ik kan in ieder geval niet wachten tot de volgende keer. 

Petra van Egmond

Zoek je een leuk en persoonlijk cadeau?

Een verjaardag, Moederdag, bedankje, of zomaar een mooi cadeau? Dan is een cadeaubon voor ontspanningsmassage de perfecte keus! Als je een ontspanningsmassage cadeau geeft dan geef je een heel persoonlijk cadeau en gun je iemand een heerlijk moment voor zichzelf om helemaal te ontspannen. Wie wil dat nou niet?

Natuurlijk is de cadeaubon feestelijk en mooi verpakt.

Stel hier je vraag