UA-180917271-1

Je bent moe, je hoofd maalt continu en je hebt pijnlijke spieren

Je hebt het de hele dag druk met je werk en je gezin. Je maakt intensieve en lange (werk)dagen en “moet” daarnaast ook nog van alles. En dan wil je ook nog aan de sociale verwachtingen voldoen. De mentale belasting is hoog en je merkt dat de inspanning die dit kost steeds groter wordt. Je blijft maar malen en je voelt je moe en gespannen. Het lijkt wel of je je hoofd niet meer “uit” kunt zetten. Je merkt dat je steeds vaker een “kort lontje” hebt. Je slaapt slecht, staat moe op en ervaart algehele malaise. Je hebt gewoon geen energie meer.

Je wilt dit veranderen – Massage helpt!

Massage helpt niet alleen je spieren te ontspannen maar geeft je ook rust in je hoofd. Tijdens een massage gaat de aandacht vanzelf naar je lijf en zet je je hoofd als het ware even “uit”. Hierdoor kan je ook je spieren ontspannen en voel je je heerlijk relaxt.

Je krijgt ook aandacht voor de signalen van je lichaam zodat je sneller kunt ingrijpen als je over je grenzen gaat. Je lichaam is immers de perfecte graadmeter om je te laten weten hoe het met je gaat. De spierspanning vermindert en afvalstoffen worden afgevoerd.  Een regelmatige massage vergroot bovendien de algehele vitaliteit en verlengt de klachtenvrije periodes.

Stel hier je vraag